Dé giftbox die je

het hele jaar door

cadeau kunt doen

Een prachtig cadeau om aan je klanten of
je team te geven.

Een box met mooie cadeaus en waardevolle oefeningen rondom mindset, selfcare en rituelen.

Je zorgt er graag voor dat je klanten zich gezien en gehoord voelen.
Tegelijkertijd wil je je als ondernemer ook onderscheiden van andere ondernemers.
Dat doe je niet door jezelf speciaal te maken, maar juist door je klant heel speciaal te maken.

Creëer een vibe zoals Google dat bijvoorbeeld doet

Denk maar eens aan bedrijven zoals Google. Zij snappen heel goed hoe ze hun medewerkers laten voelen dat ze gezien en gewaardeerd worden. Zij maken echt letterlijk en figuurlijk ruimte voor spelen en plezier, bijvoorbeeld met een playroom die verder gaat dan alleen een foosball tafel erin. Daarnaast bieden ze ook hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dat wil je ook creëren als ondernemer, zo’n vibe als werken bij Google, maar dan die vibe creëren voor je klanten. Dan voelen je klanten zich echt speciaal en wilt iedereen ook klant worden bij jou.

 

Dat doe je in de eerste plaats natuurlijk door veel waarde te geven in je programma, maar ook door persoonlijke aandacht en waardering te geven.

Want zeg nou zelf: hoe leuk is het een echte kaart te krijgen op je verjaardag? En ook al zijn sommige ‘feest’dagen in het jaar vet gecommercialiseerd, een doordacht cadeautje krijgen met Valentijnsdag of Kerst is voor je klant echt heel leuk.

Als ondernemer heb je ook weleens een klant die ziek is of er even helemaal doorheen zit. Allemaal momenten om de All Year Round giftbox cadeau te doen.

De All Year Round giftbox is de ideale manier om dit te doen

Deze box gaat verder dan alleen een warm welkom geven.
Je kunt het bijvoorbeeld geven …

N

… aan het begin van de samenwerking, dus wel als een welkomstpakket.

N

… als je middenin het traject zit met je klant of juist aan het einde van jullie samenwerking.

N

… halverwege je zomerreces, zodat je tijdens je vakantie toch een klantcontactmoment hebt en zij tijdens de vakantie niet ‘stil’ vallen.

N

… als je merkt dat je klant vastloopt.

N

… aan het eind van het jaar, en je geen 13-in-een-dozijn kerstpakket wilt geven.

N

… met Valentijnsdag en je je klant wat extra liefde wilt geven.

N

… met (één van) de seizoenswisselingen stilstaan bij dit overgangsritueel en je klanten daarbij ondersteunen met de oefeningen uit de box.

N

… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Je kunt zelfs je eigen oefeningen toevoegen aan de box,
zodat het ook meer ‘jouw’ giftbox wordt. Maar daarover later meer.

Als ondernemer ben je betrokken bij je klant

Je denkt na over: hoe haalt zij het maximale uit zichzelf?Hoe zorgt ze goed voor jezelf? Hoe kan zij optimaal functioneren? Je wilt dat je klant goed voor zichzelf zorgt, zowel op mentaal als fysiek vlak.

De All Year Round giftbox is ideaal voor jou als ondernemer. De box is gevuld met verschillende mooie cadeaus, voor body & mind, zodat je klant het meeste uit je traject en uit zichzelf kan halen.

De box bevat onder andere een handcreme, voor een selfcare momentje. Verschillende theetjes en chocolade voor warmte van binnenuit. Maar ook allemaal oefeningen waarmee je klant zichzelf
op haar hoogste level functionerend houdt en
goed voor zichzelf, voor haar body en mind, zorgt.

Wat houdt die All Year Round giftbox nou precies in?

Het idee achter de giftbox

Zo rond de feestdagen zag ik alle kerstpakketten weer voorbij komen en dacht: dit is allemaal zo 13 in een dozijn. Dat moet toch anders kunnen. Aantrekkelijker. Mooier. Waardevoller.

Toen kwam ik op het idee van een giftbox voor ondernemers om in de decembermaand aan je team of je klanten te geven. Een box met mooie cadeautjes die je klant echt gaat gebruiken, maar ook extra waarde. Een mooie kaartenset met oefeningen over o.a. mindset, rituelen en doelen stellen.

Het concept bedenken en mooi maken is echt mijn ding. Ik ben de queen van de welkomstpakketjes en mooimakerij. Maar voor die oefeningen, daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Dus heb ik een aantal inspirerende  ondernemers uit mijn netwerk benaderd en gevraagd mij te helpen. Het werd een co-creatie, waar ik heel blij mee ben en ook trots op ben!

Dit zit erin

N

een Moleskine notebook met mooie pen

N

een edelsteen met betekenis op een kaartje

N

een pakje wierook met een houder van hout

N

lekkere theetjes en (h)eerlijke chocolade

N

een kaartenset met inspirerende quotes

N

een kaartenset met gevarieerde oefeningen over mindset, zelfvertrouwen, overvloed, rituelen en doelen stellen

N

mooi verpakt uiteraard, als brievenbuspost

Waar ik in eerste instantie dacht aan een box voor de feestdagen, evolueerde die decemberbox door de gesprekken met die andere ondernemers al heel snel naar een giftbox die je het hele jaar door kunt geven. Want alle oefeningen die we maakten, de cadeautjes die we uitkozen: ze zijn het hele jaar door te gebruiken.

En wil jij deze giftbox ook een beetje ‘van jou’ maken?
Dat kan! We kijken dan welke oefening jij wilt toevoegen aan de kaartenset.
De kaart ontwerp ik dan kosteloos voor je.
Stuur me een mail als je dat graag wilt.

Het All Year Round pakket 1

>>> jij verstuurt/geeft het pakketje zelf <<<

Het unieke pakketje dat je het hele jaar door aan je klanten of team cadeau kunt geven.

 

Het All Year Round pakket 2

>>> ik verstuur de pakketjes voor jou naar je klanten <<<

Hetzelfde unieke pakketje om aan je klanten of team cadeau kunt geven, zonder er zelf tijd & energie in te hoeven steken.

 

Je herkent het vast als ondernemer. Je geeft heel veel gratis waarde weg. Meer dan eigenlijk nodig is, maar je vindt het fijn om heel veel waarde te geven. Bijvoorbeeld in een masterclass of challenge waar je heel veel van je kennis deelt. Misschien wel iets teveel voor een (vaak) gratis product. Of in je coaching, waarin je meer tijd en waarde ‘geeft’ aan je klanten dan de afspraak is.

De All Year Round giftbox is een unieke en makkelijke manier om heel veel waarde en persoonlijke aandacht aan je klanten te geven zonder dat het jou tijd en energie kost.

Je hoeft het natuurlijk niet te doen. Zonder die box kom je er ook. Maar het is zo waardevol om je klanten te laten zien hoeveel je om ze geeft en ze waardeert. Zonder dat je daar zelf tijd in hoeft te steken, want dat geef je je klanten al genoeg

En het gaat je nog meer opleveren! Je klanten zullen je dankbaarder zijn en je vaker doorverwijzen aan andere mensen binnen hun netwerk. Je  klanten zullen loyaler zijn en daarmee dus ook meer omzet brengen.

Je kunt de All Year Round giftbox voor van alles en nog wat gebruiken. Het kan een oppeppertje zijn als je klant ziek is. Het is een leuke start van het nieuwe jaar. Je kunt het halverwege je programma naar je klanten sturen: je bent lekker bezig, ga zo door!

Met Valentijnsdag een beetje extra liefde geven aan je klanten. In de decembermaand in plaats van een kerstpakket. Vlak voor de zomer om tijdens de vakantie lekker met de box aan de slag te gaan

En je kunt vast nog een paar momenten bedenken.

De ondernemers van deze co-creatie:

Tineke Zwart
– online marketing & business coach –

Tineke Zwart helpt dienstverlenende ondernemers naar meer mentale en financiële vrijheid door middel van een online bedrijf. Ze focust hierbij niet alleen op strategie, maar ook op een stuk energie en mindset. Ze gelooft namelijk dat al deze 3 elementen even belangrijk zijn om een succesvol bedrijf te bouwen waar je voldoening en geluk uit haalt.

Tineke maakte de oefening over doelen stellen en sprak hier een super waardevolle podcast over in voor je. Ze neemt je mee in haar manier van doelen stellen, op een manier die goed voelt én ervoor zorgt dat je de doelen benoemt die je écht wilt behalen. Daarmee wordt de kans dat je ze behaalt en je er je goed over voelt namelijk vele malen groter. Dit kan gaan over doelen voor je bedrijf, je baan en je privéleven.

Linda Bleeker
– confidence coach –

Linda heeft een mentorship en verzorgt retreats. In alles wat zij doet, is ze erop gericht dat jij je opnieuw verbindt met je eigen – waarde(n). Jouw relaties met anderen, jezelf, je lichaam, geld, je klanten of je collega’s, alles begint bij het verhaal dat jij jezelf vertelt over wat je waard bent. Dat straal je naar buiten uit en daarmee trek je een leven en business of werk aan die passen bij die waarde(n).

Linda maakte de oefening “Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand”. Je kijkt meerdere keren per dag naar jezelf in de spiegel, om je tanden te poetsen of even snel je haar te fatsoeneren. Maar echt kijken naar jezelf, jezelf écht zien, dat is iets heel anders. In deze oefening leert ze je op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken. Ook sprak ze een prachtige visualisatie voor je in, die je een boost in je zelfvertrouwen gaat geven.

Dagmar van Doorn
multi-getalenteerd energiewerker

Dat is de beste omschrijving voor haar ultieme fascinatie met energie en de uitgebreide set energetische gaven die haar geschonken zijn. Ze geeft onder andere privé- en groepshealings voor zakelijke en persoonlijke vraagstukken, transcendente reizen, familie- en organisatieopstellingen en channelingen. In 2023 komt haar eerste spirituele roman uit.

Dagmar maakte 3 oefeningen. Twee over de magische periode van de ‘12 heilige nachten’, waarin je je dromen eens extra aandacht mag geven en mag verstillen & bezinnen. De derde oefening gaat over het licht en donker dat we allemaal in ons hebben en hoe je daar de balans in kunt vinden. Ook maakte zij een magische energie healing met als thema overvloed.

Nina Timmermans
– organisatiepsycholoog –

Nina is altijd op zoek naar praktische manieren om het werk van mensen meer energie gevend te maken. Zij helpt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun werk bij het bouwen van krachtige relaties, door op zoek te gaan naar persoonlijke energie en daaropaan te sluiten. Energie krijgen van de dingen die je doet, dat is in haar ogen het belangrijkste wat er is.

Nina maakte samen met Annemarie 4 prachtige oefeningen over het werken met de seizoenen. De natuur en haar seizoenen geven ons prachtige handreikingen om jouw natuurlijke ritme te volgen. Ieder jaar weer. Ieder seizoen vraagt je om iets anders, of het nou over een project in je werk gaat of je privé leven. Deze oefeningen helpen je door het jaar, door de seizoenen heen dat natuurlijke ritme te herkennen en te integreren in je leven.

Annemarie Bleeker
– leiderschapscoach –

Annemarie heeft jarenlang gewerkt aan organisatieontwikkeling in grote multinationals. Als oud-chemicus is ze altijd op zoek naar de juiste “mix” van talenten, inzichten en omstandig-heden waardoor mensen samen mooie resultaten kunnen neerzetten. Nu is Annemarie multipassionate leiderschapscoach en werkt met de top van de publieke en private sector aan individuele en organisatie-ontwikkeling.

Annemarie maakte samen met Nina 4 prachtige oefeningen over het werken met de seizoenen. De natuur en haar seizoenen geven ons prachtige handreikingen om jouw natuurlijke ritme te volgen. Ieder jaar weer. Ieder seizoen vraagt je om iets anders, of het nou over een project in je werk gaat of je privéleven. Deze oefeningen helpen je door het jaar, door de seizoenen heen dat natuurlijke ritme te herkennen en te integreren in je leven.

Susan Kersten
– mooimaker –

Susan is MooiMaker en doet dat met illustraties, handlettering en vorm-geving. Ze is een multipassionate op creatief gebied, maar het grootste deel van haar tijd helpt ze vrouwelijke ondernemers die hun klanten veelal online zien en wel écht die verbinding willen maken met hun klant. Dat doet ze met gepersonaliseerde welkomst-pakketjes die naast een warm welkom ook een inhoudelijke aanvulling zijn op het programma van de ondernemer.

Susan bedacht het concept van deze All Year Round giftbox en maakte alle ontwerpen. Zij is ook degene die de giftboxen samenstelt en verpakt voor je. Ook maakte ze twee oefeningen uit de box. De Kaizen-oefening over doelen stellen op een manier zodat je ze wél behaalt. De tweede oefening gaat over het omgaan met al die ideeën die je hebt. Hoe je ze kunt ordenen en met focus kunt uitvoeren.

De inhoud en specificaties van de twee verschillende opties

N

A4 brievenbuspakket met geïllustreerde sluitsticker

N

A5 notebook met blanco pagina’s + pen

N

pakje wierook met houten wierookhouder

N

set van edelstenen ‘de gouden driehoek’ in zakje

N

diverse thee en eerlijke chocolade

N

kaartenset met oefeningen over mindset en rituelen

N

10 kaarten met inspirerende quotes

N

met aandacht en liefde feestelijk verpakt

N

ik verstuur de boxen naar jou

N

€49,95 ex 21% btw

N

alles uit de variant 1, plus:

N

ik verstuur de boxen naar jouw klanten

N

inclusief verzendkosten

N

€59,95 ex 21% btw

Dit ben ik

Mijn naam is Susan Kersten en ik begon met werken als illustrator en vormgever in 2017. Na verschillende functies in het bedrijfsleven, de kinderopvang en de hospitality branche volgde ik mijn hart en passie en startte ik, in de voetsporen van mijn vader, mijn eigen bedrijf.

Ik ben geboren (en deels opgegroeid) in Amsterdam, waar ook mijn hele familie vandaan komt. Halverwege de basisschool verhuisde ik met mijn ouders en jongere broertje naar Weesp, niet ver van die mooiste stad van Nederland vandaan. Mijn vader was ondernemer (o.a. met een slagerij) en dat heb ik altijd heel mooi en inspirerend gevonden. Hij is inmiddels alweer een hele tijd geleden overleden, maar zijn ondernemers-kwaliteiten heeft hij aan mij doorgegeven.

Na mijn studie ben ik niet meteen gaan ondernemen. Ik werkte eerst als coördinator, team-, project- en accountmanager in de woningcorporatie branche. En als locatiemanager van een kinderdagverblijf en een luxe vergaderlocatie/coworking space. In die laatste functie heb ik mijn creativiteit, mooimakerij en ondernemerschap (her)ontdekt. Ik maakte van saaie (en vaak lelijke : ) powerpointslides mooi geïllustreerde en vormgegeven kaarten. Voor een traject met meerdere (offline) sessies maakte ik daar en box omheen, die iedere sessie bijgevuld werd.

En zo ontstond de welkomstbox, waarmee je deel-nemers aan het begin van je traject welkom heet.

Zo rond de feestdagen zag ik alle kerstpakketten weer voorbijkomen en dacht: dit is allemaal zo 13 in een dozijn. Dat moet toch anders kunnen. Mooier. Aantrekkelijker. Waardevoller.

Toen kwam ik op het idee van een box die je als ondernemer het hele jaar door aan je klanten of je team kan geven. Een giftbox met een paar mooie cadeautjes die echt gebruikt gaan worden, maar daarnaast ook food for thought: mooie oefeningen om aan je mindset te werken, intenties te zetten, te reflecteren, doelen te stellen.

Waar ik in eerste instantie dacht aan een giftbox echt voor de feestdagen, evolueerde door de gesprekken met de andere ondernemers in deze co-creatie al heel snel naar een giftbox die je het hele jaar door kunt geven. Want alle oefeningen die we maakten, de cadeautjes die we uitkozen: ze zijn het hele jaar door te gebruiken.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Bel, app of mail me gerust:

06 2709 5463
hallo@susankersten.nl

Meest gestelde vragen

Q: Waarom zou ik de giftbox aan mijn klanten of team geven?
A: Het is een mooie manier om je klanten of team persoonlijke aandacht en waardering te geven. Het zorgt ervoor dat je klant/team zich speciaal voelt.

Bovendien wil je dat je klant/team goed voor zichzelf zorgt, zowel op mentaal als fysiek vlak. Zodat zij het meeste uit je traject/jullie samenwerking én uit zichzelf kan halen

Het geven van de All Year Round giftbox is een unieke en makkelijke manier om heel veel waarde en persoonlijke aandacht aan ze te geven zonder dat het jou tijd en energie kost.

Specifieke situaties waarin je de giftbox cadeau kunt geven aan je klant/team:
– voor haar verjaardag;
– wanneer ze ziek is of er doorheen zit;
– als start van jullie samenwerking, halverwege of aan het einde;
– voor Valentijnsdag, kerst, het nieuwe jaar, het begin van de lente of tijdens de zomervakantie.

Het levert jou ook veel op:
– het kost je geen tijd of energie om veel waarde en persoonlijke aandacht aan je klant/team te geven, om zich gezien, gehoord en gewaardeerd te voelen;
– je creëert een extra klantcontactmoment zonder dat het jou extra tijd kost;
– je maakt je klant blij en een blije klant wordt jouw grootste fan en cheerleader, beveelt je aan anderen aan en blijft langer klant bij je. Wat allemaal leidt tot meer klanten en omzet.

Q: Waarom zou ik een box met oefeningen van andere ondernemers naar mijn klanten sturen? Dat zijn toch mijn concurrenten?
A: Ik snap je vraag, maar het hangt er helemaal vanaf hoe je hier naar kijkt. Ik geloof niet in concurrentie. Iedere ondernemer is uniek en je trekt klanten aan die alleen door jou geholpen willen worden. Daarnaast geloof ik in overvloed. Er is genoeg voor iedereen.

Daarnaast geloof ik ook dat jij bent gaan ondernemen om jouw goud met de werled te delen, maar vooral ook om impact te maken. Op je klant. Op de wereld. Samen maken we die impact groter.

Ik denk dat het heel gezond is als je klanten niet alleen bij jou kopen of van jou leren, maar een breder netwerk hebben van ondernemers die hen helpen. Tegelijkertijd of door de tijd heen. Een klant die bijvoorbeeld 10 jaar bij dezelfde (business)coach blijft, lijkt mij niet ideaal. En ik geloof er niet in.

Als klant leer je een bepaalde tijd van een ondernemer, waardoor je groeit en verandert. Daarmee verandert vaak ook je ondersteuningsbehoefte, je hulpvraag. En dus ook je coach.

Als ondernemer is het toch ook heerlijk om na een tijdje je klanten weer los en vrij te laten. Jij hebt je impact gemaakt en nu is het aan een andere ondernemer dat te doen voor jouw klant.

Dus concurrentie? Nee, dan bekijk je het vanuit jouw bedrijf en jezelf. Denk je aan de grootst mogelijke impact voor je klant? Dan gun je haar een gevarieerd palet aan hulplijnen.

Q: Kan ik er een kaartje van mezelf bij doen?
A: Optie 1: ik sluit de boxen met een sluitsticker, dus je kunt een kaartje erbij geven.

Optie 2: als je het kaartje echt in de box wilt stoppen: ik stuur je de pakketjes zonder de sticker erop, zodat je het kaartje op het zijdepapier kunt leggen. Dan krijg je de sluitstickers er los bij en kun je de pakketjes zelf ‘dichtplakken’.

Optie 3: vanaf 10 pakketjes kan ik een kaartje voor je maken/laten drukken en in het pakket doen. Met een door mij geïllustreerd ontwerp op de voorkant, jouw eigen tekst op de achterkant.

Q: Moet ik de pakketjes zelf versturen?
A: Dat hangt af van de variant box die je kiest. Variant 1 houdt in dat je de giftboxen zell verstuurt of uitdeelt aan je klanten. Variant 2 is de 100% gemaksvariant en regel ik alles voor je, ook het versturen. Je hoeft dan alleen de namen en adressen van je klanten aan mij te mailen (na je bestelling ontvang je via de mail instructies hoe dit kan).

Q: Wanneer worden de pakketjes verstuurd?
A: In deze eerste ‘ronde’ van bestellen, zal ik de boxen versturen als volgt versturen:
– besteld op uiterlijk 02 december >>> de pakketjes gaan uiterlijk 16 december op de post
– besteld op uiterlijk 05 december >>> de pakketjes gaan uiterlijk 19 december op de post
– besteld op uiterlijk 09 december >>> de pakketjes gaan uiterlijk 23 december op de post
– besteld tussen 12 en 21 december >>> de pakketjes gaan uiterlijk 28 december op de post
– besteld na 21 december >>> de pakketjes gaan uiterlijk 06 januari 2023 op de post

Ik stuur je een mail ter bevestiging zodra ik de boxen heb verstuurd naar je klanten. Het is brievenbuspost, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn.

Heb je haast? Bel me dan even.

Q: Wanneer worden de pakketjes verstuurd?
A: Voor het versturen van de pakketjes heb ik natuurlijk de namen en adressen van ‘de ontvangers’ nodig. Die vul je in een excel sheet in. De link naar het excel sheet op mijn website ontvang je per mail nadat je de bestelling hebt geplaatst. Vul het in en mail het naar mij (hallo@susankersten.nl).

Doe dit zo snel mogelijk, zodat ik bovenstaande data van verzenden kan halen. Stel jij hebt je bestelling uiterlijk 05 december geplaatst, maar verstuurt het google-doc pas op 18 december, dan heb ik niet genoeg tijd de pakketjes te adresseren en versturen op 19 december (tenzij het er maar een paar zijn, dan lukt dat vaak nog wel).

Mocht er tussentijds een adres veranderen, laat het me dan zsm weten. Liefst via een appje, dat check ik vaker op een dag dan mn mail.

Q: Wat zijn de kosten van het All Year Round pakket?
A:  Als je de boxen zelf verstuurt of geeft aan je klanten, is de investering €49,95 excl 21% btw per box. Tot 10 boxen komt daar in totaal €4,95 excl 21% btw verzendkosten bij.

Als je voor ultiem gemak kiest en mij de boxen laat versturen, is de investering €59,95 excl 21% btw en incl verzendkosten per box.

Q: Wat zijn de verzendkosten?
A: Dat hangt af van jouw keuze (pakket 1 of pakket 2) en het aantal.

Box 1: 1-9 pakketjes >>> €4,95 ex btw in totaal

Box 1: vanaf 10 pakketjes >>> geen verzendkosten

Box 2 >>> de verzendkosten per pakketje zitten in de prijs inbegrepen. Hier komen dus geen extra verzendkosten bij.

Volg mij op instagram en leer me beter kennen
als mooimaker, creatief ondernemer, moeder & mens